MOPAR-naverkooppromoties

Ontdek al onze promoties op onderdelen, diensten en afstellingen; boek een afspraak in onze Mopar-vestigingen.

5 promotie(s)

MOPAR winterkits

Veilig en stijlvol de winter in!

De winter komt eraan! Kies resoluut voor veiligheid zonder in te boeten aan stijl voor uw Jeep. Ontdek het gamma Mopar winterkits dat wordt gekenmerkt door een sportief en elegant design.

De wi[...]

WINTERBANDEN 3 + 1 GRATIS

Wist u dat?

Winterbanden worden samengesteld uit zachte rubbers en hebben een dieper profiel dan uw zomerbanden. Daardoor presteren winterbanden beter zodra de temperatuur onder de 7°C zakt.

Door te kiezen voor Mopar winterban[...]

Essential Care

Met MOPAR® VEHICLE PROTECTION Essential Care houdt u uw wagen in topconditie en kunt u in alle gemoedsrust de weg op. Voor slechts € 59 incl. BTW geniet u van:

● 12 maanden wegbijstand, geldig in heel Europa.

● Voor uw veiligh[...]

Easy Care: vooraf duidelijkheid over uw onderhoudskosten

Met EASY CARE bespaart u tot 10% op uw reguliere onderhoud. U betaalt een vaste prijs voor al uw onderhoudsbeurten, vervangingsonderdelen en controles.

U kunt zelf kiezen of u het onderhoudspakket voor 3, 4 of 5 jaar aan[...]

Jeep Original Care

Original Care is een onderhoudsbeurt voor JEEP® van 5 jaar of ouder. Uitgevoerd door deskundige JEEP®-monteurs voor een vast en voordelig tarief. Zonder verrassingen achteraf.

Original care bestaat uit:
• Ve[...]

5 promoties van 5

Acties en aanbiedingen op uw Jeep voertuigen

     

Bent u op zoek naar kwaliteitszorg en originele reserveonderdelen? Bij Garage De Linde zult u een team van deskundigen vinden die zorg dragen voor uw auto en voor uw veiligheid