Jeep

Cherokee

Cherokee

WILDE SCHOONHEID
De volledig nieuwe Jeep® Cherokee legt de lat hoger met een superieur rijgedrag, comfortpeil en zuinigheidsniveau, onovertroffen terreincapaciteiten en een voor deze klasse unieke technologie. Dit is een auto voor wie stijl én inhoud zoekt. De nieuwe Jeep® Cherokee heeft alles in huis om geraffineerd en efficiënt te presteren: met zijn legendarische Jeep®-DNA gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

Creëer uw wagen

Grand Cherokee

Grand Cherokee

Gewoon de allerbeste. De nieuwe Grand Cherokee pakt uit met baanbrekende nieuwe standaarden die prestaties, stijl en oog voor detail naar een hoger niveau tillen.

Creëer uw wagen

Renegade

Renegade

Met een hele wereld om te verkennen en avonturen om te beleven, zoekt u uiteraard een wagen die nagenoeg alles aankan. De volledig nieuwe Jeep® Renegade is zo'n wagen: hij heeft alles wat u nodig hebt en niets dat overbodig is. Het avontuur wacht. Bent u er klaar voor?

Creëer uw wagen

Wrangler

Wrangler

Dit legendarische icoon staat al sinds meer dan 70 jaar symbool voor vrijheid. U krijgt de kans om de wereld te beleven en te ontdekken vanuit een uniek perspectief. Stap in en laat u verrassen door de Jeep® Wrangler.

Creëer uw wagen

Wrangler Unlimited

Wrangler Unlimited

Dit legendarische icoon staat al sinds meer dan 70 jaar symbool voor vrijheid. U krijgt de kans om de wereld te beleven en te ontdekken vanuit een uniek perspectief. Stap in en laat u verrassen door de Jeep® Wrangler Unlimited.

Creëer uw wagen

Hebt U vragen over één van deze modellen. Vul het contact formulier in.