Fiat Professional

Ducato

De professionele wereld is veranderd. Efficientie, technologie, betrouwbaarheid en stevigheid zijn fundamenteel, maar de flexibiliteit, het comfort en de stijl zijn eveneens onontbeerlijk. Doorvoor werd de Nieuwe Ducato Goederenvervoer ontwikkeld, het ideale voertuig voor een onophoudelijk evoluerende werkomgeving. Hij is handig, zeker en klaar om u te helpen om alle uitdagingen aan te gaan, door zich steeds aan te passen aan uw behoeftes. Met de Nieuwe Ducato Goederenvervoer, is de nieuwe generatie ondernemingen al op het werk. 

 

Fullback

Vraag er veel van: hij geeft u alles wat hij heeft.
De pick-up van Fiat Professional is aangekomen. Hij durft en valt op, maar is tegelijk zacht en elegant. Hij is gemaakt voor uw werk, en hij is perfect in een stedelijke omgeving door een draaicirkel van maar 5,9 meter.

Fiorino

Kompact buiten, ruim binnenin, maar vooral economisch. De kleinste telg van Fiat werd geboren om uw werk een boost te geven. Ontwikkeld om in alle vrijheid in de stadskernen te verplaatsen. De Fiorino brengt uw business daar waar hij vroeger nooit kon geraken. Handig in het verkeer zoals een stadsauto volgt hij u op de buitenwegen tot in de stadskernen als een echte bestelwagen. Met de Fiorino komt het werk terug naar het stadscentrum.

Doblò

Zoals altijd staat Fiat Professional dicht bij zij die aan het werk zijn. Vandaag zet hij de Nieuwe Doblò Cargo in het terrein, en dit om voor de professionele gebruikers te zorgen voor een betere productiviteit, betere presaties en een zeer functionele omgeving.  De Nieuwe Doblò Cargo zorgt  voor een betere werkdag, met een betere levenskwaliteit voor de bestuurder.

Talento

Hij is extreem getalenteerd. Het laadvermogen behoort tot het beste van zijn klasse, en toch is de Talento compact en behendig. Dankzij het ruime interieur, de veelzijdigheid en de mogelijkheid om zich aan de meest diverse behoeften aan te passen, is hij de perfecte metgezel voor vakmensen. De nieuwe Talento is dat allemaal en nog veel meer.

Hebt U vragen over één van deze modellen? Vul het contact formulier in.