Fiat

124 Spider

124 Spider

50 JAAR GESCHIEDENIS
HET ICONISCHE ONTWERP UIT 1966 IS TERUG, MET EEN AUTO DIE VOOR PUUR RIJPLEZIER GEMAAKT IS

ONTWORPEN ALS SPIDER
Een auto die als spider ontworpen en gemaakt is. Het perfecte evenwicht tussen precies rijden en het gevoel van vrijheid dat enkel een echte spider u kan geven.

Creëer uw wagen

500

500

KARAKTER EN SCHOONHEID. DE PERFECTE COMBINATIE. 

De gedurfde koetswerkstijl herbergt volledig vernieuwde interieurs, die nog aantrekkelijker, eleganter en meer geraffineerd werden. De 500 komt eens te meer verrassend uit de hoek.

Creëer uw wagen

500C

500C

MYTHES GROEIEN ​
En veranderen. Net als de 500C: hij was altijd al de coolste, maar komt voortaan origineler en zonniger uit de hoek dan ooit tevoren.

Creëer uw wagen

500L

500L

ONTWORPEN OP MAAT VAN DE WENSEN VAN ELK GEZIN 
De 500L breidt het klassieke design van de 500 uit met lijnen die meer bescherming en comfort bieden. De bijna rechtopstaande voorruit en de tweedelige A-stijlen creëren extra ruimte en zichtbaarheid voor de inzittenden en geven de bestuurder een groter gevoel van veiligheid. 
Het uitgebreide glasoppervlak rond de bestuurder elimineert dode hoeken en laat het interieur naar goede 500-gewoonte baden in een enorme hoeveelheid licht.

Creëer uw wagen

500L Living

500L Living

De wendbare 500L Living, die zelfs in druk verkeer een uitmuntend rijgedrag aan de dag legt, is het perfecte voorbeeld van hoe iconisch design en efficiënte ruimtebenutting hand in hand kunnen gaan: de onmiskenbare elementen van de typische familiestijl in combinatie met een nieuwe achterkant om hem beter af te stemmen op zijn rol van multifunctioneel voertuig. De bijna rechtopstaande achterruit en de tweedelige C-stijlen creëren extra ruimte en zichtbaarheid voor de inzittenden en geven de bestuurder een groter gevoel van veiligheid. Het uitgebreide glasoppervlak rond de bestuurder elimineert dode hoeken en laat het interieur naar goede 500-gewoonte baden in een enorme hoeveelheid licht.

Creëer uw wagen

500L Trekking

500L Trekking

CROSS-OVER LOOK
De 500L Trekking geeft de klassieke 500-lijnen een cross-overlook: een verhoogd onderstel, standaard speciale bumpersmet beschermplaten en tal van andere details die zijn stijl ten goede komen. Kijk maar naar de gesatineerde details, de zijdelingse beschermstrips met inzetstukken in geborsteld staal, de zijschorten en de speciale bumpers en spatbescherming. En dan zwijgen we nog over de 17" lichtmetalen velgen met gefacetteerde afwerking, die eveneens standaard worden gemonteerd.

Creëer uw wagen

500X

500X

XPRESSIEF
De 500X belichaamt de waarden die van de 500 een wereldwijd erkend icoon hebben gemaakt. Eén blik is genoeg om te zien welke eigenschappen hij van het historische model heeft geërfd: de ronde dubbele koplampen, de trapeziumvormige motorkap, de verchroomde "vleugels" aan beide zijden van het FIAT-logo en de luchtinlaten die hem als het ware een glimlach geven. Achteraan zijn dat de aparte lichtblokken met hun glanzende rand, de ronde achterruit, het FIAT-logo en het verchroomde handvat. De 500X is tegenwoordig te verkrijgen als City Look-versie, die beter past bij de grootstad, met verchroomde details die hem nog meer accentueren.

Creëer uw wagen

500X Cross

500X Cross

Een moedige ziel en een sterk hart. De ideale combinatie voor al wie op zoek is naar de krachtige, opvallende look van een echte cross-over: offroad-bumper met beschermingsplaten, speciaal ontworpen velgen, koetswerkdetails met afwerking en dakrails in gesatineerd chroom. En om zijn karakter volledig tot uiting te laten komen, is de Fiat 500X verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren: 4 pastelkleuren, 5 metaalkleuren, 1 matte kleur - Magnetic Bronze – en 2 kleuren met drie lagen – Amore-rood en Amalfi-geel – voor een maximum aan personalisatiemogelijkheden. 

Creëer uw wagen

Doblò

Doblò

SPECIAAL VOOR U OM IN TE RIJDEN. EN OM NAAR TE KIJKEN.
Bekijk hem eens goed. De stijl van de nieuwe Doblò is nog unieker: een volledig hertekende voorkant, bumper met ingebouwde koplampen, nieuwe lichtmetalen velgen en achterlichten, een groot glasoppervlak en een nieuwe donkergrijze kleur. Opvallend stijlvol, zelfs in uw vrije tijd. 

HET INTERIEUR IS AL EVEN VERLEIDELIJK. 
De vernieuwing van de Doblò beperkt zich niet tot de buitenkant. Het dashboard en het stuur werden volledig hertekend en kregen een ergonomischer design. Het instrumentenbord werd eenvoudiger en intuïtiever, en dankzij de slimme opbergvakken heeft u alles bij de hand. Een hele reeks andere details zorgt voor een aangename en unieke ervaring aan boord.

Creëer uw wagen

Panda

Panda

ONMISKENBAAR PANDA 
Alleen als uw innerlijke geest naar buiten straalt, bent u echt origineel. Net als de Panda. Van de carrosseriekleurige bumpers met impactabsorberende inzetstukken tot de robuuste bouw met squircle-ribbels, de Panda combineert functie met schoonheid. Een persoonlijkheid die hij uitstraald dankzij de twee nieuwe carrosseriekleuren: Rosso Amore en Grigio Colosseo. Nog moderner en dynamischer reizen.

Creëer uw wagen

Punto

Punto

NIEUWE STIJL, NIEUW INTERIEUR. DE PUNTO IS DE AUTO WAAR WE VAN HOUDEN.
Voor zijn interieur; een combinatie van stijl en comfort. Voor zijn typische, vooruitstrevende lijnvoering. Voor zijn elegante sportieve stijl. We houden ervan omdat het een Punto is.

Creëer uw wagen

Qubo

Qubo

QUBISME IS TERUG
De Qubo is terug. En hij brengt vernieuwd design mee: van de bumpers op de koffer achteraan, de nieuwe metallic kleuren - Magnetic Brons en Liberty Blauw - de nieuwe stoffen binnenin, en de nieuwe wieldoppen tot het nieuwe stuurwiel en het dashboard. Geen technologische compromissen, met Bluetooth-touchscreenradio. Om u met dezelfde persoonlijkheid meer te geven dan ooit.

Creëer uw wagen

Tipo Hatchback (5 deurs)

Tipo Hatchback

STERKE PERSOONLIJKHEID
Moderne, dynamische vormgeving: van de LED-dagverlichting (DRL's) tot de royale horizontale grille met verchroomde delen en de strakke lijnen die van de motorkap naar het dak leiden en van het dak naar de spoiler, ieder deel van de 5-deurs Tipo is elegant en harmonieus geïntegreerd in het totale ontwerp van de Tipo. Voor een persoonlijkheid die niet onopgemerkt blijft.

Creëer uw wagen

Tipo Berline

Tipo Berline

Een zee aan ruimte  voor uw comfort
De Fiat Tipo werd ontworpen om bestuurder en passagiers te verwennen met een maximum aan plaats en comfort. Zijn ruime interieur biedt comfortabel plaats aan vijf volwassenen.

Creëer uw wagen

Tipo Station Wagon

Tipo Station Wagon

DESIGN EN CONCEPT
De Tipo Station Wagon is in Italië ontworpen door het Fiat Centro Stile. Hij is een subtiele mengeling van functionaliteit en stijl, die een hedendaagse en dynamische stijl van het exterieur samenbrengt met een ruim en polyvalent interieur dat overal tegen opgewassen is. Geniet van de ongelooflijke indeelmogelijkheden van de Magic Cargo Box en van de esthetiek van de overlangse dakrails... Tipo Station Wagon, dat is 4,57 meter pure vrijheid!

Creëer uw wagen

Vragen over één van deze modellen? Vul het contact formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!