Alfa Romeo

Stelvio

Stelvio

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT
De eerste keer dat u een Stelvio op de weg ziet, vergeet u nooit meer. Het legendarische gevoel voor stijl en design van Alfa Romeo resulteerde in een karaktervolle en onovertroffen SUV die perfect comfort en ruimte combineert met het rijplezier en de sportieve prestaties die enkel een echte Alfa Romeo kan bieden. De First Edition is uitgerust met de krachtige turbobenzinemotor met 280 pk die een uitstekende acceleratie levert en die verbonden is aan het innovatieve Q4-transmissiesysteem. De Stelvio beschikt eveneens over de nieuwste technologieën op vlak van veiligheid en infotainment.

Creëer uw wagen

Giulia

Giulia

EEN NIEUW HOOFDSTUK IN DE MERKHISTORIE
Alfa Romeo heeft bij het ontwerpen van zijn auto’s altijd gekozen voor een totaal eigen benadering. Zijn technici en vormgevers bewegen zich van oudsher op het snijvlak van design en passie, waar liefde voor vooruitstrevende techniek samenkomt met de onbedwingbare drang tot het opwekken van emoties.
Nu voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk aan zijn merkgeschiedenis toe. Met een nieuw model dat volledig is ontworpen rondom de bestuurder.

Creëer uw wagen

Giulia Quadrifoglio

Giulia QV

ONMISKENBAAR ALFA ROMEO

De nieuwe Giulia Quadrifoglio is meer dan de krachtigste Alfa Romeo die ooit is gebouwd voor gebruik op de openbare weg. Hij is het resultaat van een symbiose tussen engineering en emotie die alleen kan ontstaan bij een merk met zo'n rijke historie als Alfa Romeo.
Zijn ontwerp is een hommage aan een sportief imago dat meer dan honderd jaar geleden ontstond en nog steeds actueel is. Gebaseerd op een diepgewortelde passie, prestaties, techniek en vakmanschap.

Creëer uw wagen

4C

4C

RACE-DNA
Beelden van legendarische en onoverwinnelijke raceauto's. Het geluid van brullende motoren. Een juichende menigte op de tribunes langs het circuit. Pure geestdrift en passie. Het 4C-project komt voort uit onvervalste hartstocht. Een project met als uitgangspunt liefhebbers de supercar van hun dromen te geven. Met als resultaat een zowel qua design als technologie unieke auto, die in staat is de bestuurder in vervoering te brengen op de weg en op het circuit. Een droom die werkelijkheid wordt voor elke autoliefhebber.

Creëer uw wagen

4C Spider

4C Spider

STEL UZELF OPEN VOOR NIEUWE EMOTIES
De eerste ontmoeting met de 4C Spider zal spontaan de gedachte 'the sky's the limit' oproepen. Dit meesterwerk van stijl en prestaties komt voort uit pure hartstocht: een project met als uitgangspunt liefhebbers de supercar van hun dromen te geven. Met als resultaat een unieke auto die in staat is de bestuurder in vervoering te brengen op de weg en op het circuit. Een droom die werkelijkheid wordt voor elke autoliefhebber.

Creëer uw wagen

Giulietta

Giullietta

DE NIEUWE NORM VOOR UITBLINKEN
Nieuwe sportieve exterieurdetails, nieuwe comfortvoorzieningen, nieuwe interieurcombinaties en een verder verfijnd motorenaanbod: de Giulietta heeft zichzelf opnieuw verbeterd. Nog sportiever. Nog meer Alfa Romeo.

Creëer uw wagen

Mito

Mito

EVOLUTIE GAAT SNEL
De stijl van de nieuwe Mito maakt het jongste nieuws van Alfa Romeo over design, de beleving aan boord en ook de prestaties helemaal waar. De kleinste sportauto van Alfa Romeo is niet alleen opgegroeid: hij werd groots.

Creëer uw wagen

Hebt U vragen over één van deze modellen. Vul dan het contact formulier in.